foto

Philippe Le Guay

  • nar. 22.10.1956 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Číslo jedna
2014 Nejsi můj typ
2004 Les textiles
1991 Août
1989 Un amour de trop

Dokumentární

2018 ¡Ay, Carmen!
2006 Vocation cinéaste
1999 Paris dernière (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 C à vous (TV pořad)
1992 Le cercle de minuit (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky