foto

Adam Weissman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Infected (TV film)
2001 Osudový zlom
1998 Nová dobrodružství Toma Sawyera

TV seriály

2015 Změna hry (TV seriál)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
Max and Shred (TV seriál)
Some Assembly Required (TV seriál)
The Stanley Dynamic (TV seriál)
2013 Package Deal (TV seriál)
Wendell & Vinnie (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Mr Young (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
2009 Cartoon Gene (TV seriál)
Rota (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Zixx: Level Three (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2006 Billable Hours (TV seriál)
Hannah Montana (TV seriál)
2005 Zixx: Level Two (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Fries with That (TV seriál)
Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
Zixx Level One (TV seriál)
2003 Mental Block (TV seriál)
Romeo! (TV seriál)
2002 Galidor: Defenders of the Outer Dimension (TV seriál)
Seriously Weird (TV seriál)
2001 Nekonečný příběh (TV seriál)
Vampire High (TV seriál)
2000 Live Through This (TV seriál)
Luchadores, Los (TV seriál)
1999 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Misguided Angels (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Hvězdná akademie (TV seriál)
Hypernauts (TV seriál)
The Mystery Files of Shelby Woo (TV seriál)
1994 My Brother and Me (TV seriál)
Superhuman Samurai Syber-Squad (TV seriál)
1991 Welcome Freshmen (TV seriál)

Dokumentární

2007 Doktorologie (TV seriál)

TV pořady

1994 All That (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1996 The Mystery Files of Shelby Woo (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace