foto

Sarah Smart

  • nar. 3.3.1977 (41 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Radost pro Freddieho (TV film)
The Man who Crossed Hitler (TV film)
2009 Slečna Marplová: Smysluplná vražda (TV film)
2003 Love Again (TV film)
2002 Sparkhouse (TV film)
2001 Sladká pomsta (TV film)
2000 David Copperfield (TV film)
1998 Bouřlivé výšiny (TV film)
1997 Deadly Summer (TV film)
1995 Bliss (TV film)
1989 Ball-Trap on the Cote Sauvage (TV film)

TV seriály

2016 Tři mušketýři (TV seriál)
The Queen's Diamonds (S03E04)
2015 Safe House (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Playhouse uvádí (TV seriál)
Zvláštní dar (S02E09)
2012 Secret of Crickley Hall, The (TV seriál)
Secrets and Words (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Než přijde mráz (S03E03)
Mrtví ve člunu (S03E02)
Podzimní událost (S03E01)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Spot the Difference (S01E05)
Pán času (TV seriál)
Skoro lidé (S06E06)
Vzpoura dvojníků (S06E05)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Ozvěny mrtvých (S14E03)
2010 Identity (TV seriál)
Little Crackers (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Pátá žena (S02E03)
Muž, který se usmíval (S02E02)
Anonymní zabijáci (S02E01)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
Londýnská nemocnice (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Město neřesti (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
O krok pozadu (S01E03)
Firewall (S01E02)
Na špatné stopě (S01E01)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt staré posluhovačky (S11E01)
2007 Pět dní (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
2005 Funland (TV seriál)
Jane Hall (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1997 The Locksmith (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
2007 Žlutý dům (TV film)

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace