foto

Byron Marc Newsome

  • nar. 14.12.1974 (45 let)
    Muscle Shoals, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Latte Igel und der magische Wasserstein
2018 Angels on Tap
2017 Mutafukaz
2009 Thug Love

TV seriály

2019 Motown Magic (TV seriál)
Living for the City (S02E26)
Higher Ground (S02E25)
Nowhere to Run (S02E24)
další epizody (26)
2018 Motown Magic (TV seriál)
For Once in My Life (S01E25)
Ain't No Mountain High Enough (S01E24)
I Wish (S01E23)
další epizody (25)
2016 Myšlenky zločince (TV seriál)
Derek (S11E16)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Paralelní svět (S07E06)
2010 Famílie (TV seriál)
What's Goin' on Down There? (S01E07)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2007 Diagnózy X (TV seriál)
2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky