foto

Michal Samir

  • nar. 14.11.1985 (33 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval filmovou režii se zaměřením na hereckou průpravu na prestižní Drama Centre London pod vedením Jamese Kempa (Tom Hardy, Michael Fassbender, Pierce Brosnan atd.) Po několika krátkých filmech a celovečerním dokumentu Last Witness z druhé světové války se podílel jako herecký supervizor na celovečerním debutu Matěje Chlupáčka Bez doteku. Na jaře roku 2014 vstupuje do kin jeho debut Hany, natočený celý v jednom jediném záběru.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Pérák
2016 Polednice
2014 Hany
2010 Zelí paní Bane

TV seriály

2018 Profesor T. (TV seriál)
Tamara (E06)
Dvojí život (E04)
Osudová chyba (E02)
další epizody (4)

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Committee
2014 Hany
2010 Zelí paní Bane

Dokumentární

2011 Karlos

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Committee

Herecká filmografie

TV pořady

2013 Tečka páteční noci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace