foto

Martin Porubjak

  • nar. 18.5.1944
    Bratislava, Slovenský stát
  • zem. 27.3.2015 (70 let)
    Brno, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Útěk do Budína
2000 Chaos (TV film)
1999 Zbohom, Judáš (TV film)
1990 Poslední (TV film)
1988 Parazit (TV film)
Synovec strýkom (TV film)
1987 Diera v hlave (TV film)
Mahulena, zlatá panna
1983 Oči plné snehu (TV film)
1967 Starvelská tragédia (TV film)
1966 Isté povinnosti (TV film)

TV seriály

2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)

TV pořady

1982 Aká som, taká som (TV pořad)

Divadelní záznam

2003 Parazit (divadelní záznam)
1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Emigranti (TV film)
1999 Zbohom, Judáš (TV film)

Divadelní záznam

2003 Hotovo! Konec. (divadelní záznam)
1990 Zelený papagáj (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Vadí nevadí
1979 Prípad oranžového svetla (TV film)

Dokumentární

2013 Neobyčejné životy (TV seriál)
Ladislav Chudík (S05E07)

Host

TV pořady

2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1991 Z očí do očí (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky