foto

Gerald Sanford

  • nar. 15.7.1934 (86 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Klec
2002 Robopes (TV film)
2000 Stříbrný muž
1976 Diamantoví žoldnéři
1975 Aaron Loves Angela
1973 The Stranger (TV film)
1968 Single Room Furnished - divadelní hra

TV seriály

1996 Flash Gordon (TV seriál)
1995 Příhody malé Lulu (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Pod africkým nebem (TV seriál)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Víkendové sny (S03E19)
Devatenáctá jamka (S03E16)
1984 Knight Rider (TV seriál)
Zkažená jablka (S03E06)
Ledoví zloději (S03E02)
Rytíř robotů (S03E01)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Time Express (TV seriál)
1978 The Runaways (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Green Fingers / The Funeral / The Tune in Dan's Cafe (S02E15)
1971 Cannon (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Different Ones / Tell David... / Logoda's Heads (S02E14)
Since Aunt Ada Came to Stay / With Apologies to Mr. Hyde / The Flip-Side of Satan (S02E03)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1985 Knight Rider (TV seriál)
Návštěva cirkusu (S03E21)
Víkendové sny (S03E19)
Černý krystal (S03E17)
další epizody (9)
1984 Knight Rider (TV seriál)
Chameleon (S03E10)
Opojná smrt (S03E08)
Zbaven služby (S03E07)
další epizody (8)
1980 When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky