foto

Conrad Aiken

  • nar. 5.8.1889
    Savannah, Georgia, USA
  • zem. 17.8.1973 (84 let)
    Savannah, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Mr. Arcularis (TV film) - divadelní hra

TV seriály

1961 Great Ghost Tales (TV seriál) - divadelní hra
1959 Startime (TV seriál) - divadelní hra
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

1971 Night Gallery (TV seriál) - povídka
The Phantom Farmhouse / Silent Snow, Secret Snow (S02E05) - povídka
1959 Shoestring Theatre (TV seriál) - povídka
1948 Studio One (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky