foto

Jack W. Schoengarth

  • nar. 26.10.1930
  • zem. 20.12.2002 (72 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1984 Hot Pursuit (TV film)
1981 Senior Trip (TV film)
1970 Ztracený let (TV film)

TV seriály

1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Hot Pursuit (TV seriál)
V (TV seriál)
1980 The Incredible Hulk (TV seriál)
Prometheus, Part 2 (S04E02)
Prometheus, Part 1 (S04E01)
On the Line (S03E23)
další epizody (7)
1979 The Incredible Hulk (TV seriál)
Homecoming (S03E08)
Blind Rage (S03E02)
Metamorphosis (S03E01)
další epizody (12)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
Escape from Los Santos (S02E10)
Killer Instinct (S02E08)
Alice in Disco Land (S02E07)
další epizody (8)
1977 The Incredible Hulk (TV seriál)
Death in the Family (S01E02)
Neuvěřitelný Hulk (S01E01)
The Bionic Woman (TV seriál)
Once a Thief (S02E22)
The Night Demon (S02E20)
Beyond the Call (S02E18)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
U-509 (S04E19)
The Infiltrators (S04E17)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
The Return of Bigfoot: Part 2 (S02E01)
The Jailing of Jaime (S01E12)
Canyon of Death (S01E10)
další epizody (6)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
The Bionic Boy (S04E07)
The Return of Bigfoot - Part 1 (S04E01)
The Bionic Badge (S03E20)
1975 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Target in the Sky (S03E07)
The Wolf Boy (S03E05)
The Return of the Bionic Woman - Part 2 (S03E02)
další epizody (8)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
The Peeping Blonde (S02E11)
The Pal-Mir Escort (S02E04)
The Pioneers (S02E02)
1973 Chase (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Sins of the Fathers / You Can't Get Help Like That Anymore (S02E21)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky