foto

Sarah Jane Morris

  • nar. 12.4.1977 (42 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Tato drobounká herečka, měřící 165 cm, se narodila 12. dubna 1977 v Memphisu ve státě Tennessee USA. V roce 2005 se provdala se za herce,režiséra, modela, bubeníka americké rockové kapely Rooney Neda Andrewa Browera. Má tři starší sourozence. Dětství prožila ve svém rodném městě. Vystudovala Southern Methodist University v Dallasu, kde byla členkou Kappa Kappa Gamma, kde také potkala svého manžela, po dokončení se přestěhovala do Los Angeles, kde odstartovala svoji uměleckou kariéru. 

V roce 1998 odstartovala svoji hereckou kariéru, kdy získala roli v seriálu Felicity. V roce 2000 se objevila ve vedlejší roli v americké hudební komedii Divoké kočky. V roce 2003 v seriálu Odložené případy. Až v roce 2006 přišel její čas, kdy dostala jednu z hlavních rolí v seriálu Bratři a sestry. V roce 2008 si zahrála po boku úspěšného Willa Smitha v dramatickém celovečerním filmu Sedm životů. V roce 2012 dostala titulní roli v thrilleru Willed to Kill. Mimo to si zahrála několik epizod ve veleúspěšném americkém seriálu NCIS. Dále i v seriálu Castle na zabití, Tělo jako důkaz, Occult.

Od roku 2009 je členkou sdružení herců, režisérů, producentů, spisovatelů a dramatiků Echo Theatre Company, kde ji doporučil John Pyper-Ferguson. 

Rostislav "Rostiiik" Hlaváček

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gosnell: The Trial of America's Biggest Serial Killer
2017 Love Struck Cafe (TV film)
2013 Occult (TV film)
2012 Pouto s vrahem (TV film)
2011 6 Month Rule
2008 Sedm životů
2007 Look
2005 Zpátky do školy
2000 Divoké kočky

TV seriály

2017 Noční směna (TV seriál)
Do No Harm (S04E03)
2016 Noční směna (TV seriál)
Burned (S03E13)
Emergent (S03E12)
Trust Issues (S03E11)
další epizody (7)
Chirurgové (TV seriál)
Všechny zraky jsou upřené na mě (S12E13)
2015 Murder in the First (TV seriál)
State of the Union (S02E07)
The McCormack Mulligan (S02E05)
Noční směna (TV seriál)
Need to Know (S02E07)
Ghosts (S02E05)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Druhá šance (S05E12)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ztracený obzor (S07E12)
2013 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Temné město (S03E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
In the Blood (S09E06)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Vraždy podle pohádky (S04E17)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bezpečný úkryt (S09E12)
2011 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Povaha lovce (S09E01)
Pyramid (S08E24)
Labutí píseň (S08E23)
další epizody (7)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Novomanželé (S04E10)
Julia (S03E22)
Marné naděje (S03E21)
další epizody (9)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Head Over Heels (S05E06)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Jen jeden plátek (S03E10)
Věříte na kouzla? (S03E07)
Všechno musí jít (S03E04)
další epizody (9)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vemte na vědomí (S07E15)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Posvátný svazek manželský! (S02E09)
Něco nového (S02E08)
Historie se opakuje (S02E03)
další epizody (13)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Chyby se stávají, část 2. (S01E09)
Chladné přijetí (S01E07)
Pro děti (S01E06)
další epizody (8)
Windfall (TV seriál)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Rozjezd (S03E07)
2002 První pondělí (TV seriál)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
Murder in Small Town X (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)

Dokumentární

2005 Casting About

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace