foto

Nadine Wittig

  • nar. 3.2.1964 (57 let)
    Munich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Die Tote aus der Schlucht (TV film)
2008 Das Geheimnis des Königssees (TV film)
2007 Zamilované léto (TV film)
2006 Cornwallská romance (TV film)
Láska jejího života (TV film)
2005 Nad oblaky (TV film)
Odkaz lásky (TV film)
2004 Rosamunde Pilcher: Dokud jsi tady (TV film)
Rosamunde Pilcher: Sen jednoho léta (TV film)
2003 Eiskalte Freunde (TV film)
Plötzlich wieder 16 (TV film)
2001 Dich schickt der Himmel (TV film)
Na druhém konci duhy (TV film)
Táta pod stromeček (TV film)
2000 Tatort - Bienzle und der Mann im Dunkeln (TV film)
1999 Morgen gehört der Himmel dir (TV film)
1998 Tatort - Bienzle und der Champion (TV film)
1996 Ein Hauch von Yvonne

TV seriály

2019 Dr. Klein (TV seriál)
Auf dünnem Eis (S05E09)
Unter Verdacht (S05E08)
In der Zwickmühle (2) (S05E07)
další epizody (4)
2017 Dr. Klein (TV seriál)
Fiasko (S04E12)
Sprung ins kalte Wasser (S04E11)
Perspektiven (S04E10)
další epizody (4)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Zukunft – Teil 2 (S03E09)
Zukunft – Teil 1 (S03E08)
Rollenspiel (S03E07)
další epizody (5)
2014 Die Bergretter (TV seriál)
Der vermisste Sohn (S05E03)
Gefangen im Dunkel (S05E02)
Tödliche Abgründe (S05E01)
2013 Die Bergretter (TV seriál)
Filmriss (S04E05)
Spurlos (S04E04)
Der Tote im Berg (S04E03)
další epizody (5)
2012 Die Bergretter (TV seriál)
Mit dem Rücken zur Wand (S03E05)
Die Hoffnung stirbt zuletzt (S03E04)
Steinschlag (S03E03)
další epizody (5)
2010 Die Bergretter (TV seriál)
Nur die Hoffnung zählt (S02E12)
Brautflucht (S02E11)
Gefährliche Affäre (S02E10)
další epizody (12)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
Smrt před oltářem (S02E01)
Palermo je blízko (S01E04)
Mezi přáteli (S01E03)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky