foto

Christina Marie Karis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bolden!
2015 Miles Ahead
2013 Pieces of Easter
Well Wishes
2007 Another Perfect Stranger

TV seriály

2020 The Walking Dead: World Beyond (TV seriál)
In This Life (E10)
The Blaze of Gory (E02)
Brave (E01)
Doktoři (TV seriál)
Last Shot (S03E15)
The Flea (S03E14)
2019 Queen Sugar (TV seriál)
Pleasure is Black (S04E01)
Queen of the South (TV seriál)
Vienen Por Ti (S04E13)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Real Estate for Beginners (S08E10)
2018 Tohle jsme my (TV seriál)
Clooney (S02E12)
2014 If Loving You Is Wrong (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky