foto

Jozef Bujdák

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dubček
2014 Vrátila sa raz v noci (divadelní záznam)
1989 Počkaj ma v parku (TV film)

TV seriály

2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Pravá viera (S02E08)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace