foto

Maria Georgiadou

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Apopse trome stis Iokastis
2013 Mia nyhta stin Athina
2006 Lista gamou
2001 Pamptohoi A.E.
Roz olotahos
2000 Vitsia Gynekon
1999 Thilyki etaireia
1988 Fanella Me To 9, I

TV seriály

2020 I tourta tis mamas (TV seriál)
2018 Deka mikroi mitsoi (TV seriál)
Eglima kai pathos (TV seriál)
Gynaika horis onoma (TV seriál)
2017 4xxx4 (TV seriál)
2015 Horis esena (TV seriál)
2013 Min arhizeis ti mourmoura (TV seriál)
2012 Vals me 12 Theous (TV seriál)
2011 Klemmena oneira (TV seriál)
2008 Lola (TV seriál)
2006 Irthe ki edese (TV seriál)
2005 Moni ex ameleias (TV seriál)
To kokkino domatio (TV seriál)
2004 Hires Club (TV seriál)
2003 Kala na patheis (TV seriál)
2001 Lifting (TV seriál)
2000 Tha se do sto ploio (TV seriál)
1999 Sti skia tou polemou (TV seriál)
1998 Konstantinou kai Elenis (TV seriál)
1996 O kakos vezyris (TV seriál)
1994 Mia yperohi zoi (TV seriál)
1992 Ah! Eleni (TV seriál)
Anatomia enos eglimatos (TV seriál)
Oi frouroi tis Ahaias (TV seriál)
1991 Deka mikroi Mitsoi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Mia nyhta stin Athina

TV seriály

2020 Ilios (TV seriál)
2018 Gynaika horis onoma (TV seriál)
2016 San oikogeneia (TV seriál)
2015 Horis esena (TV seriál)
2014 Dia tafta (TV seriál)
2012 Vals me 12 Theous (TV seriál)
2008 Lola (TV seriál)
2004 Hires Club (TV seriál)
2001 Sto dromo tis kardias (TV seriál)
1999 Sti skia tou polemou (TV seriál)
1997 Ekptotos angelos (TV seriál)
1994 Mia yperohi zoi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky