foto

Joaquín Manchado

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Leftlovers, The
2012 La venta del paraíso
2010 La vida que me queda
2009 La concejala antropófaga
Luna caliente
2008 Enloquecidas
Vězeňský dvůr
2000 Me da igual

TV seriály

2018 Fugitiva (TV seriál)
La fuerza (E09)
El mar (E08)
La noche (E07)
další epizody (9)
2008 Castigo, El (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Labèque Way
2010 La tierra de las mil orquestas (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Spanish Fly

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky