foto

Anthony E. Zuiker

  • nar. 17.8.1968 (49 let)
    Blue Island, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 CSI: Immortality
2011 Level 26: Dark Revelations
2007 Man, The (TV film)
1999 Kurýr

TV seriály

2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Legacy (S02E18)
Flash Squad (S02E17)
5 Deadly Sins (S02E16)
další epizody (8)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Shades of Grey (S02E10)
iWitness (S02E09)
Python (S02E08)
další epizody (23)
2012 Cybergeddon (TV seriál)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Volný přístup (S02E21)
Zelený hrob (S02E20)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Holubičí komise (S01E18)
Pšt (S01E16)
Tanglewood (S01E13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pachatel na útěku (S04E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Oběma nohama v hrobě II. (S05E25)
Oběma nohama v hrobě I. (S05E24)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Důstojník v modrém (S01E09)
Mrkání (S01E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami - New York - Nonstop (S02E23)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ranní budíček (S04E15)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissom versus sopka (S04E09)
Horko na padnutí (S04E04)
Nic není samozřejmé (S04E01)
další epizody (9)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nic není, jak se zdá (S03E05)
Na prodej (S03E03)
Poslední kapka (S03E01)
další epizody (6)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ellie (S02E10)
Bolehlav (S02E01)
Komplexní hodnocení (S01E22)
další epizody (4)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Anonym (S01E08)
Autogram pro pana Johnsona (S01E04)
další epizody (5)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Level 26: Dark Prophecy

TV seriály

2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Nothing for Something (S07E20)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Damned If You Do (S07E03)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Rukojmí (S04E21)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Lživá hra (S03E14)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ranní budíček (S04E15)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo se směje naposled (S03E20)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ellie (S02E10)

Dokumentární

2013 CinemAbility

Režijní filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Finále, druhá část (S16E02)
Finále, první část (S16E01)
Koncovka (S15E18)
další epizody (8)
2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvý les (S15E12)
Útočný úhel (S15E11)
Mrtvé mantinely (S15E10)
další epizody (23)
2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Today Is Life (S09E17)
Blood Actually (S09E16)
Seth and Apep (S09E15)
další epizody (7)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zatoulaný sob (S14E11)
Dámská jízda (S14E10)
Volný pokoj (S14E09)
další epizody (23)
2012 Kriminálka New York (TV seriál)
The Real McCoy (S09E10)
Blood Out (S09E09)
Late Admissions (S09E08)
další epizody (10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
Zákon a nepořádek (S10E18)
V ohrožení (S10E17)
další epizody (8)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Riskantní let (S13E10)
Neobvyklí podezřelí (S13E09)
Zapálená kriminalistka (S13E08)
další epizody (22)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Near Death (S08E18)
Unwrapped (S08E17)
Sláinte (S08E16)
další epizody (30)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Korunka pro královnu (S10E11)
Nezvěstní (S10E10)
Odplata (S10E09)
další epizody (24)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Potíže s genetikou (S12E10)
Jako na zip (S12E09)
Zločin za zločinem (S12E08)
další epizody (22)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Shop Till You Drop (S07E10)
Justified (S07E09)
Scared Stiff (S07E08)
další epizody (22)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý cukr (S09E09)
Všechno nejlepší (S09E08)
Na háčku (S09E07)
další epizody (22)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
418/427 (S11E10)
Království divočiny (S11E09)
Až se voda s ohněm shodne (S11E08)
další epizody (23)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Druhá šance (S06E11)
Dům smrti (S06E10)
Zázemí (S06E09)
další epizody (25)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Delko na straně obhajoby (S08E11)
Sečteno, podtrženo (S08E10)
Smrtelná doložka (S08E09)
další epizody (25)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Radši umřít (S10E10)
Slepé střevo navíc (S10E09)
Smrt na bowlingu (S10E08)
další epizody (25)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Zakázané ovoce (S05E11)
Trojúhelník (S05E10)
Schránka (S05E09)
další epizody (21)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Něco za něco (S07E11)
DeLuca motel (S07E10)
Pros o smilování (S07E09)
další epizody (20)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
19 svisle (1) (S09E09)
Mladík a jeho ságo (S09E08)
Kdyby, třeba, možná (S09E07)
další epizody (16)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Dětská hra (S04E11)
Něco o hrdinech... (S04E10)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
další epizody (23)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
Gerily v mlze (S06E11)
Chůva (S06E10)
další epizody (25)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdo se psy spává (S08E10)
Švábi (S08E09)
Dám se zabít (S08E08)
další epizody (24)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Tichá noc (S03E12)
Falešný vrah (S03E11)
Sladkých šestnáct (S03E10)
další epizody (25)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
Ve službě vlasti (S05E10)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
další epizody (25)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Lokomotivy (S07E10)
Živoucí legenda (S07E09)
Shoda okolností (S07E08)
další epizody (24)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
V pasti (S02E11)
Kamelot (S02E10)
Město hraček (S02E09)
další epizody (24)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
Lovec odměn (S04E10)
Hellraisers (S04E09)
další epizody (24)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zátiší (S06E10)
Psí život (S06E09)
Letí tudy střela II. (S06E08)
další epizody (25)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Dobrou noc, mami (S01E10)
Důstojník v modrém (S01E09)
Tři generace stačí (S01E08)
další epizody (10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Závislost (S03E11)
Po pádu (S03E10)
Piráti (S03E09)
další epizody (25)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nejde o lidi (S05E10)
Mea Culpa (S05E09)
Proměny (S05E08)
další epizody (23)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
Návnada (S02E09)
Velký bratr (S02E08)
další epizody (23)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
Grissom versus sopka (S04E09)
Poslední představení (S04E08)
další epizody (23)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Modelka (S01E11)
Učitel (S01E10)
Ostřelovač (S01E09)
další epizody (11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt mezi mraky (S03E10)
Touha po krvi (S03E09)
Smrt před kamerou (S03E08)
další epizody (21)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chlap jako já (S02E12)
Co přináší trpělivost (S02E11)
Ellie (S02E10)
další epizody (25)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex, lži a larvy (S01E10)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Anonym (S01E08)
další epizody (10)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Protiopatření (S10E01)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Povolené šrouby (S04E21)
Běh pro smrt (S04E20)
Ošklivá slova (S04E19)
další epizody (11)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
Grissom versus sopka (S04E09)
Poslední představení (S04E08)
další epizody (23)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smrt mezi mraky (S03E10)
Touha po krvi (S03E09)
Smrt před kamerou (S03E08)
další epizody (21)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chlap jako já (S02E12)
Co přináší trpělivost (S02E11)
Ellie (S02E10)
další epizody (25)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex, lži a larvy (S01E10)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Pokrevní pouta (S01E07)
další epizody (9)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace