foto

Philip Whitchurch

  • nar. 30.1.1951 (69 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Doorman
2018 Peterloo
2012 Doors Open (TV film)
Interview se zabijákem
2010 Taggart: Krvavý sport (TV film)
2008 Einstein a Eddington (TV film)
2005 Beowulf: Král barbarů
2003 Smrt na webu
Wondrous Oblivion
1999 Ostrov pokladů
1998 Zásah do srdce (TV film)
1997 Sharpova pomsta (TV film)
1996 Anglický pacient
Sharpovo obléhání (TV film)
1994 Sharpův nepřítel (TV film)
1992 Modrý led
Vina (TV film)
1990 Little Sir Nicholas (TV film)
1988 Jak zabít kněze
1986 Půlměsíční ulice
1985 Obrana říše

TV seriály

2012 Starlings (TV seriál)
2008 Pohřbený zločin (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Skin: Part 2 (S07E08)
Skin: Part 1 (S07E07)
2006 My Hero (TV seriál)
Believe (S06E08)
Top of the Table (S06E07)
Dermoman (S06E06)
další epizody (8)
2005 Rocket Man (TV seriál)
ShakespeaRe-Told (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Eyes Down for a Full House (S02E06)
My Hero (TV seriál)
Night Fever (S05E10)
Big Bother (S05E09)
How Green Was My Ollie (S05E08)
další epizody (10)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
Time and Time Again (S04E10)
The Family Way (S04E09)
The Consultant (S04E08)
další epizody (10)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Němka (S01E01)
Profil vraha (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
A Day to Remember (S03E10)
A Little Learning (S03E09)
Mine's a Double (S03E08)
další epizody (10)
2001 Merseybeat (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
Wedding (S02E06)
Pregnant (S02E05)
Nemesis (S02E04)
další epizody (6)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Temný podzim (S04E05)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
My Hero Christmas (S01E07)
The Party's Over (S01E06)
Old Man Riverdance (S01E05)
další epizody (7)
1999 Holby City (TV seriál)
Hope & Glory (TV seriál)
1998 Get Real (TV seriál)
In Exile (TV seriál)
Out of Hours (TV seriál)
1997 Noemova archa (TV seriál)
Plotlands (TV seriál)
1996 Insiders (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1994 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Community Spirit (S01E03)
1993 The Detectives (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Prague, August 1917 (S02E20)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Virtual Murder (TV seriál)
1991 G.B.H. (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
Kinsey (TV seriál)
Waterfront Beat (TV seriál)
1988 This Is David Lander (TV seriál)
1987 Marksman, The (TV seriál)
Škrpálci (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky