foto

Bette Gordon

  • nar. 22.6.1950 (69 let)
    Boston, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Drowning
2009 Krásný Harry
2003 Life On the Line (TV film)
1998 Cesta ze tmy
1986 Seven Women, Seven Sins
1983 Variety
1980 Empty Suitcases
1975 United States of America, The
1974 I-94
1973 Michigan Avenue

TV seriály

1994 Love Street (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Fräulein Berlin
1977 11 x 14

Dokumentární

2010 Blank City

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2009 Moving Pictures Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace