foto

Jarno "Jarppi" Leppälä

  • nar. 11.8.1979 (40 let)
    Seinäjoki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jackass 3
2009 Minghags
2008 Bam Margera: Kde je sakra Santa?
2006 Dudesons Movie, The

TV seriály

2010 Uusi päivä (TV seriál)
2004 Duudsoni-elämää (TV seriál)
2003 Viva la Bam (TV seriál)
2001 Extreme duudsonit (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Kultainen Venla (TV pořad)
2017 Punk'd Suomi (TV pořad)
2016 Lakon ja Herban Boksi (TV pořad)
2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad) - mod.
Tuubi (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Paparazzit (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Dudesonovi v Americe (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
2009 Miitta-täti (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
Urheiluhullut (TV pořad)
2008 Operaatio Maa (TV pořad)
Piilokamerapäälliköt (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2006 Ajoneuvos (TV pořad)
Život Dudesonů (TV pořad)
2005 Assari (TV pořad)
Huuma (TV pořad)
Pressiklubi (TV pořad)
2004 Ruben & Joonas (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
Taistelevat julkkikset (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
2001 Se on siinä (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2008 Piilokamerapäälliköt (TV pořad)
2006 Život Dudesonů (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace