foto

Gregg Perrie

  • nar. 8.7.1958 (62 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Damn Foreigners
2011 Guido
1981 Longshot
1979 Scoring
1976 Kenny & Company

TV seriály

2016 Profesionální lháři (TV seriál)
Teorie hry (S05E02)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Unplanned Parenthood (S01E07)
Mizera (TV seriál)
Man's Best Friend (E12)
2009 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Den D 1/2 (S02E18)
Jen my sami (S02E17)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Rozkoš je mým řemeslem (S04E16)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pravidla vždy neplatí (S02E10)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Král hor (S02E12)
2006 Beze stopy (TV seriál)
Bílá a černá (S04E23)
2001 Becker (TV seriál)
The Buddy System (S04E09)
Felicity (TV seriál)
Girlfight (S03E12)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Helena je úžasná (S03E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky