foto

José Gomes

  • nar. 8.12.1938
    Cantanhede, Portugalsko
  • zem. 4.4.2000 (61 let)
    Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 D'Artagnanova dcera
Uma Vida Normal
1993 O Fio do Horizonte
1992 Adeus Princesa
Eternidade
1991 Clube dos Antropófagos, O (TV film)
1983 Sem Sombra de Pecado
1981 Guerra de Mirandum
1980 Kilas, o Mau da Fita
1976 O Rico, o Camelo e o Reino ou O Princípio da Sabedoria

TV seriály

2000 A Raia dos Medos (TV seriál)
1999 A Lenda da Garça (TV seriál)
Jornalistas (TV seriál)
1997 A Grande Aposta (TV seriál)
1996 Juste, Le (TV seriál)
Polícias (TV seriál)
1995 Primeiro Amor (TV seriál)
1994 Desencontros (TV seriál)
Na Paz dos Anjos (TV seriál)
1993 A Banqueira do Povo (TV seriál)
1992 Bando dos Quatro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky