foto

João Maria Pinto

  • nar. 1946
    Braga, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fatima
2018 Clarabóia
2017 Jacinta
2016 Refrigerantes e Canções de Amor
2014 Benoît Brisefer: Les taxis rouges
2013 Bairro
Na rádiových vlnách
Quarta Divisão
2010 Assalto ao Santa Maria
Gigola
2007 Fragile(s)
2006 The Botanist
Viúva Rica Solteira Não Fica
2005 Um Tiro no Escuro
2004 Kiss Me
Zázrak podle Salome
2002 A Costureira que Engoliu um Alfinete
O Rapaz do Trapezio Voador
Ruy Blas (TV film)
2000 Aniversário (TV film)
Lourdes (TV film)
Miluji tě, Terezo (TV film)
Monsanto (TV film)
1998 Requiem
1997 Fatima (TV film)
1996 O Judeu
1994 Na Mão de Deus (Antero de Quental) (TV film)
1983 Sem Sombra de Pecado
1981 Guerra de Mirandum

TV seriály

2019 Prisioneira (TV seriál)
2018 Alma e Coração (TV seriál)
2013 Bem-Vindos a Beirais (TV seriál)
O Bairro (TV seriál)
2012 Dancin' Days (TV seriál)
Uma Família Açoreana (TV seriál)
2011 Remédio Santo (TV seriál)
2010 Voo Directo (TV seriál)
2007 Conta-me Como Foi (TV seriál)
Ilha dos Amores (TV seriál)
2006 Floribella (TV seriál)
2003 Ana E os Sete (TV seriál)
2002 Lusitana Paixão (TV seriál)
Rebelde Way (TV seriál)
Sonhos Traídos (TV seriál)
2000 Super Pai (TV seriál)
1998 Médico de Família (TV seriál)
Uma Casa em Fanicos (TV seriál)
1996 Pensão Estrela (TV seriál)
1993 Sozinhos em Casa (TV seriál)
1980 Retalhos da Vida de um Médico (TV seriál)

Dokumentární

1999 Mones com la Becky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky