foto

Jukka Hildén

  • nar. 3.8.1980 (39 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Iron Sky: The Coming Race
2018 Conductor
2016 Huippujengi
2014 Herkules: Zrození legendy
2010 Jackass 3
2009 Minghags
2008 Bam Margera: Kde je sakra Santa?
2006 Dudesons Movie, The

TV seriály

2004 Duudsoni-elämää (TV seriál)
2003 Viva la Bam (TV seriál)
2001 Extreme duudsonit (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Dudesons Movie, The

TV pořady

2008 Piilokamerapäälliköt (TV pořad)
2006 Život Dudesonů (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Ultimate Expedition (TV pořad)
2016 Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad) - mod.
Tuubi (TV pořad)
Vapun valtakunta (TV pořad)
2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Dudesonovi v Americe (TV pořad)
2009 Nitro Circus (TV pořad)
Urheiluhullut (TV pořad)
2008 Operaatio Maa (TV pořad)
Piilokamerapäälliköt (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
2007 Pokeritähti 2007 (TV pořad)
2006 Ajoneuvos (TV pořad)
Pokerimestari 2006 (TV pořad)
Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
Život Dudesonů (TV pořad)
2005 Assari (TV pořad)
Pressiklubi (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
Taistelevat julkkikset (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Harakanpesä (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
2001 Se on siinä (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2006 Život Dudesonů (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV pořady

2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
2006 Život Dudesonů (TV pořad)