foto

Ere Kokkonen

  • nar. 7.7.1938
    Savonlinna, Finsko
  • zem. 16.10.2008 (70 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life
2002 Kymmenen riivinrautaa
2000 Autobus sebevrahů
1999 Ysi ysi - Parasta ennen 2000 (divadelní záznam)
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1997 Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1996 Elämä lyhyt, Rytkönen pitkä
1994 Vääpeli Körmy - Taisteluni
1992 Uuno Turhapuro, Suomen tasavallan herra presidentti
Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
1991 Uuno Turhapuro, herra Helsingin herra
Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1988 Joulupukki pulassa (TV film)
1986 Liian iso keikka
Pikkupojat
Uuno Turhapuro muuttaa maalle
1985 Hei kliffaa hei!
Uuno Epsanjassa
1984 Korkki ja Lipponen (TV film)
Uuno Turhapuro armeijan leivissä
1983 Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin
1982 Uuno Turhapuro menettää muistinsa
1981 Uuno Turhapuron aviokriisi
1978 Rautakauppias Uuno Turhapuro, presidentin vävy
1977 Häpy endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon
1976 Lottovoittaja UKK Turhapuro
1975 Professori Uuno D.G. Turhapuro
Värskisten suvun tarinat (TV film)
1974 Viu-hah hah-taja
1973 Uuno Turhapuro
1970 Jussi Pussi
Speedy Gonzales - noin 7 veljeksen poika
1969 Leikkikalugangsteri
Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut
Pohjan tähteet
Teatterituokio: Kihlajaiset (TV film)
1968 Mies elää (TV film)
Sirkus Europa (TV film)
Yksin (TV film)
1967 Koska meillä on... (TV film)
Paha kulkee (TV film)
1966 Enkeli tuli Babyloniin (TV film)
Herra Sebastianin linnunlaulu (TV film)
Kaikki minun poikiani (TV film)
Loistokaupunki (TV film)
Millipilleri
Peli-ilta (TV film)
Rahkeiset (TV film)
1965 Fritz ja Liisa (TV film)
1964 Hanjo (TV film)
Punta vaadittaessa (TV film)
1963 Aamiainen sotakentällä (TV film)
Teatterituokio: Herra Sleeman tulee (TV film)
Teatterituokio: Matka Biarritziin (TV film)
Tätini kynä (TV film)
1962 Herrasmies vai narri

TV seriály

2003 Speden parhaat (TV seriál)
1995 Suloinen myrkynkeittäjä (TV seriál)
1993 Kaikkien valehtelijoiden äiti (TV seriál)
1988 Rakkaat sisaret (TV seriál)
1987 Rakastan, rakastan (TV seriál)
1985 Pikapakinapaketti (TV seriál)
1973 Virtanen vastaan Järvinen (TV seriál)
1972 Lehtori M (TV seriál)
1969 Kivikasvot show (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1965 Samuel Väsy (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
1961 Hilma ja Akseli (TV seriál)
Mitä tehdä? (TV seriál)

TV pořady

1998 Torvensoittaja katolla revyy (TV pořad)
1995 Totta Mooses! (TV pořad)
1994 Oho, sano Brysseli (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1978 Haloo Varsova, täällä Helsinki (TV pořad)
1977 Hyvää iltaa Helsinki - täällä Varsova (TV pořad)
1974 Sämpy (TV pořad)
1972 Tapaus Ritva Valkama (TV pořad)
1967 50 pientä minuuttia (TV pořad)
1965 Spedevisio (TV pořad)
Totuus Robin Hoodista (TV pořad)
Vapputanssit (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1996 Elämä lyhyt, Rytkönen pitkä

TV seriály

1993 Viimeiset siemenperunat (TV seriál)

TV pořady

1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)

Střihačská filmografie

Host

TV pořady

2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2005 Viihdevuodet (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1992 Speden spelit (TV pořad)
1987 Kestääkö kantti? (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1971 M-show (TV pořad)
1968 Spede show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace