foto

Alicia Ellis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Bomb Patrol Afganistan (TV film)

TV seriály

2004 Prvních 48 hodin (TV seriál)

Dokumentární

2020 Slib (TV seriál)
The Wound (S01E08)
Honesty & Disclosure (S01E06)
At Cause (S01E03)
2018 Nekončící povely (TV seriál)
2017 Trumpoty
2016 The Circus: Inside the Greatest Political Show on Earth (TV seriál)
2014 Hledání ztracených obrů (TV seriál)
2012 Pravdivé příběhy filmových zločinů (TV seriál)
2010 Ostraha hranic (TV seriál)

TV pořady

2012 Zákon lesa (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2004 Prvních 48 hodin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky