foto

Timothy J. Borquez

  • nar. 17.12.1959 (61 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Steven Universe ve filmu (TV film)
2015 Regular Show: The Movie (TV film)
2014 Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise (TV film)
Thomas & Friends: Trouble on the Tracks
2012 Robot Chicken: DC Comics Special (TV film)
Sofie První: Byla nebyla jedna princezna (TV film)
2008 Domov pro smyšlené kamarády: Na skok do fantazie (TV film)
Liga spravedlivých: Nová hranice
The Powerpuff Girls Rule!!! (TV film)
Uncross the Stars
2006 Korgoth of Barbaria (TV film)
Mladí, nezadaní & naštvaní
2005 Bionicle 3: Pavučina stínů
The Batman vs. Dracula
Tom a Jerry letí na Mars
2004 Bionicle 2: Legenda Metru Nui
VeggieTales: Sumo of the Opera
2003 Scooby-Doo: Mexická příšera
2002 Arnoldovy patálie
Balto na vlčí stezce
Dexter's Laboratory: Chicken Scratch
Tom a Jerry: Kouzelný prsten
VeggieTales: The Star of Christmas
2001 Flintstones: On the Rocks, The (TV film)
2000 Lost Cat (TV film)
1999 Dexter's Laboratory Ego Trip (TV film)
Kačátko Padavka (TV film)

TV seriály

2020 JJ Villard's Fairy Tales (TV seriál)
The Fungies (TV seriál)
Let It Snowball (E01)
Tig N' Seek (TV seriál)
The Five Rules of Finding (S01E01)
Genndy Tartakovsky's Primal (TV seriál)
The Night Feeder (E09)
Coven of the Damned (E08)
Plague of Madness (E07)
další epizody (4)
Infinity Train (TV seriál)
The Family Tree Car (S02E02)
The Black Market Car (S02E01)
Graig od potoka (TV seriál)
The Other Side: The Tournament (S03E01)
Crisis at Elder Rock (S02E28)
Creek Daycare (S02E19)
Steven Universe (TV seriál)
The Future (S06E20)
Homeworld Bound (S06E17)
2019 Genndy Tartakovsky's Primal (TV seriál)
Rage of the Ape-Men (E05)
Terror Under the Blood Moon (E04)
A Cold Death (E03)
další epizody (5)
Infinity Train (TV seriál)
The Grid Car (S01E01)
Victor & Valentino (TV seriál)
Balloon Boys (S01E27)
Los Cadejos (S01E16)
Lonely Haunts Club (S01E09)
další epizody (11)
Graig od potoka (TV seriál)
Craig and the Kid's Table (S02E18)
The Haunted Dollhouse (S02E17)
The Evolution of Craig (S02E16)
další epizody (10)
The Powerpuff Girls (TV seriál)
Sideline Dad (S03E36)
The Oct-Father (S03E35)
The Spoon (S03E24)
další epizody (7)
Mezi námi medvědy (TV seriál)
Lord of the Poppies (S04E40)
Ramen (S04E28)
Steven Universe (TV seriál)
Little Homeschool (S06E01)
2018 Fancy Nancy (TV seriál)
Graig od potoka (TV seriál)
Jessica's Trail (S01E33)
Jpony (S01E20)
Kelsey Quest (S01E19)
další epizody (20)
K.O. OK! Prostě koukej (TV seriál)
Super Black Friday (S02E24)
Monster Party (S02E23)
Seasons Change (S02E01)
další epizody (4)
The Powerpuff Girls (TV seriál)
The Gift (S03E18)
Witch's Crew (S03E17)
Small World (S03E16)
další epizody (28)
Mezi námi medvědy (TV seriál)
Charlie's Halloween Thing 2 (S04E18)
More Everyone's Tube (S04E14)
The Limo (S04E13)
další epizody (23)
Clarence (TV seriál)
Anywhere but Sumo (S03E40)
Sofie První (TV seriál)
Forever Royal (S04E26)
Steven Universe (TV seriál)
Reunited (S05E23)
A Single Pale Rose (S05E18)
Can't Go Back (S05E17)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Come Along With Me (S10E13)
Gumbaldia (S10E12)
Temple of Mars (S10E11)
další epizody (5)
2017 K.O. OK! Prostě koukej (TV seriál)
The Power Is Yours! (S01E33)
Stop Attacking the Plaza! (S01E26)
T.K.O. (S01E25)
další epizody (26)
The Powerpuff Girls (TV seriál)
Never Been Blissed (S02E27)
Midnight at the Mayor's Mansion (S02E24)
Power of Four (S02E23)
další epizody (23)
Mezi námi medvědy (TV seriál)
The Perfect Tree (S03E36)
Ranger Games (S03E35)
Lazer Royale (S03E34)
další epizody (33)
Clarence (TV seriál)
Chadsgiving (S03E27)
A Nightmare on Aberdale Street: Balance's Revenge (S03E26)
The Trade (S03E25)
další epizody (27)
Sofie První (TV seriál)
The Mystic Isles: The Mare of the Mist (S04E08)
The Crown of Blossoms (S04E04)
The Secret Library: Tale of the Eternal Torch (S04E02)
další epizody (4)
Steven Universe (TV seriál)
Dewey Wins (S05E05)
Lars' Head (S05E04)
Off Colors (S05E03)
další epizody (13)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Fionna and Cake and Fionna (S09E12)
Orb (S09E01)
Islands Part 8: The Light Cloud (S08E14)
další epizody (15)
Normálka (TV seriál)
A Regular Epic Final Battle, Part 1 (S08E27)
Cheer Up Pops (S08E26)
Meet the Seer (S08E25)
další epizody (4)
2016 The Powerpuff Girls (TV seriál)
People Pleaser (S01E39)
Somewhere over the Swingset (S01E38)
Snow Month (S01E37)
další epizody (38)
Mezi námi medvědy (TV seriál)
Neighbors (S02E25)
Panda's Friend (S02E24)
Subway (S02E23)
další epizody (25)
Clarence (TV seriál)
Merry Moochmas (S02E37)
Motel (S02E36)
Belson's Backpack (S02E35)
další epizody (37)
Sofie První (TV seriál)
Hexley Hall (S03E28)
The Princess Prodigy (S03E27)
Royal Vacation (S03E26)
další epizody (13)
Steven Universe (TV seriál)
Three Gems and a Baby (S04E09)
Gem Harvest (S04E08)
Know Your Fusion (S04E02)
další epizody (23)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Reboot (S07E39)
Preboot (S07E38)
Daddy-Daughter Card Wars (S07E37)
další epizody (22)
Normálka (TV seriál)
Christmas in Space (S08E23)
Terror Tales of the Park VI (S08E19)
Stuck in an Elevator (S08E12)
další epizody (32)
2015 Harvey Zobák (TV seriál)
Mezi námi medvědy (TV seriál)
Charlie Ball (S01E27)
Hibernation (S01E26)
Cupcake Job (S01E25)
další epizody (26)
Mocné Magimeče (TV seriál)
Shimmer a Shine (TV seriál)
Supermansion (TV seriál)
Clarence (TV seriál)
Spooky Boo (S01E52)
Balance (S01E51)
In Dreams (S01E50)
další epizody (19)
Steven Universe (TV seriál)
Too Far (S02E21)
Back to the Barn (S02E20)
Když prší (S02E19)
další epizody (32)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Moe You Know (S07E15)
The More You Moe (S07E14)
Stakes Part 8: The Dark Cloud (S07E13)
další epizody (30)
Normálka (TV seriál)
Snow Tubing (S07E18)
Win That Prize (S07E17)
Crazy Fake Plan (S07E16)
další epizody (36)
2014 Mixels (TV seriál)
Za zdí zahrady (TV seriál)
Neznámo (E10)
Do Neznáma (E09)
Děti v lese (E08)
další epizody (10)
Clarence (TV seriál)
Bedside Manners (S01E29)
Nothing Ventured (S01E28)
Rough Riders Elementary (S01E27)
další epizody (17)
Sofie První (TV seriál)
Kletba princezny Ivy (S02E18)
King for a Day (S02E07)
The Enchanted Feast (S02E02)
Steven Universe (TV seriál)
Lion 3: Straight to Video (S01E36)
Watermelon Steven (S01E35)
Garnet's Universe (S01E34)
další epizody (18)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Cooler (S06E22)
Jake the Brick (S06E20)
Ghost Fly (S06E17)
další epizody (7)
Normálka (TV seriál)
Merry Christmas Mordecai (S06E10)
White Elephant Gift Exchange (S06E09)
The Real Thomas: An Intern Special (S06E08)
další epizody (16)
Robot Chicken (TV seriál)
Chipotle Miserables (S07E19)
The Hobbit: There and Bennigan's (S07E18)
Batman Forever 21 (S07E17)
další epizody (7)
2013 Clarence (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Sofie První (TV seriál)
The Baker King (S01E21)
Make Way for Miss Nettle (S01E16)
The Buttercups (S01E15)
další epizody (12)
Steven Universe (TV seriál)
Cat Fingers (S01E07)
Frybo (S01E06)
Together Breakfast (S01E05)
další epizody (6)
Wander na cestách (TV seriál)
The Picnic / The Fugitives (S01E02)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Red Starved (S05E38)
Box Prince (S05E37)
Sky Witch (S05E29)
další epizody (8)
Normálka (TV seriál)
The Thanksgiving Special (S05E12)
Benson's Car (S05E03)
Laundry Woes (S05E01)
další epizody (9)
2012 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Na stromě (S05E04)
Finn the Human (S05E01)
Kdo zvítězí? (S04E21)
další epizody (11)
Normálka (TV seriál)
Guy's Night (S04E07)
150-Piece Kit (S04E05)
Terror Tales of the Park II (S04E03)
další epizody (13)
2011 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Veselé vánoční hlody – část první (S03E19)
Díky (S03E17)
No One Can Hear You (S03E15)
další epizody (7)
Normálka (TV seriál)
Under the Hood (S03E11)
Cruisin (S03E10)
Rap It Up (S03E09)
další epizody (38)
2010 Black Panther (TV seriál)
Generator Rex (TV seriál)
Sym-Bionic Titan (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Pomalá láska (S02E06)
Příběhy (S02E05)
Krev pod kůží (S02E04)
další epizody (19)
Normálka (TV seriál)
Ello Gov'nor (S02E01)
Mordecai and the Rigbys (S01E12)
Rigby's Body (S01E11)
další epizody (13)
The Marvelous Misadventures of Flapjack (TV seriál)
Catch Me if You Candy / Fish Out of Water (S03E06)
Just One Kiss / Wishing Not So Well (S02E17)
Oh, You Animal! / The Return of Sally Syrup (S02E14)
další epizody (4)
Chowder (TV seriál)
Chowder Grows Up (S03E09)
Gazpacho! / The Toots (S03E08)
Weekend at Schnitzel's / Taste Buds (S03E07)
další epizody (5)
2009 Rota (TV seriál)
Superagent Oso (TV seriál)
The Marvelous Misadventures of Flapjack (TV seriál)
Low Tidings (S02E12)
Flapjack Goes to a Party / Rye Ruv Roo (S02E11)
Please Retire! / Under the Sea Monster (S02E10)
další epizody (19)
Chowder (TV seriál)
A Little Bit of Pizzazz! / The Birthday Suits (S03E04)
The Apprentice Scouts / The Belgian Waffle Slobber-Barker (S03E03)
Hands on a Big Mixer / The Blast Raz (S03E02)
další epizody (17)
Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
Goodbye to Bloo (S06E10)
Fools and Regulations (S06E09)
2008 The Marvelous Misadventures of Flapjack (TV seriál)
Lead 'Em and Weep / Sea Urchins (S01E13)
Oh Brother / Panfake (S01E12)
Mechanical Genie Island / Revenge (S01E11)
další epizody (13)
Chowder (TV seriál)
Chowder's Catering Company / The Catch Phrase (S02E05)
Hey Hey It's Knishmas! (S02E04)
The Arborians / The Garage Sale (S02E03)
další epizody (17)
Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
Bloo Tube (S06E04)
Jackie Khones and the Case of the Overdue Library Crook (S06E01)
Let Your Hare Down (S05E13)
2007 Chowder (TV seriál)
Gazpacho Stands Up / A Taste of Marzipan (S01E08)
The Thrice Cream Man / The Flibber-Flabber Diet (S01E07)
Mahjongg Night / Stinky Love (S01E06)
další epizody (8)
Out of Jimmy's Head (TV seriál)
Random! Cartoons (TV seriál)
Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
The Little Peas (S05E12)
Better Off Ed (S05E11)
Nightmare on Wilson Way (S05E10)
další epizody (8)
2006 Class of 3000 (TV seriál)
Shaggy a Scooby-Doo na stopě (TV seriál)
Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
Good Wilt Hunting, Part 1 (S04E12)
Make-Believe It or Not (S04E11)
Emancipation Complication (S04E10)
další epizody (12)
2005 Johnny Test (TV seriál)
Life and Times of Juniper Lee, The (TV seriál)
Loonatics Unleashed (TV seriál)
My Gym Partner's a Monkey (TV seriál)
Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
Christmas Special: A Lost Claus (S03E10)
Crime After Crime (S03E08)
Go Goo Go (S03E07)
další epizody (20)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Call of the Cobblepot (S01E02)
The Bat in the Belfry (S01E01)
Camp Lazlo (TV seriál)
Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
Bloooo (S01E13)
Adoptcalypse Now (S01E12)
Who Let the Dogs In? (S01E11)
další epizody (13)
Megas XLR (TV seriál)
Powerpuff Girls (TV seriál)
Roughing It Up / What's the Big Idea? (S06E13)
2003 Free for All (TV seriál)
Gary the Rat (TV seriál)
Můj život dospívající robotky (TV seriál)
Xiaolin Showdown (TV seriál)
Mr. Bean: Animované příběhy (TV seriál)
Car Trouble (S02E11)
Goldfish (S02E01)
2002 Baby Looney Tunes (TV seriál)
ChalkZone (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Oswald (TV seriál)
2000 Cartoon Cartoon Fridays (TV seriál)
1999 I Am Weasel (TV seriál)
SpongeBob v kalhotách (TV seriál)
Powerpuff Girls (TV seriál)
Cat Man Do / Impeach Fuzz (S01E10)
Bubblevicious / The Bare Facts (S01E09)
Paste Makes Waste / Ice Sore (S01E08)
další epizody (4)
Cow and Chicken (TV seriál)
Chicken's Fairy Tale / Magic Chicken (S03E09)
Snail Boy / The Penalty Wheel (S03E08)
Major Wedgie / The Loneliest Cow (S03E05)
1998 Powerpuff Girls (TV seriál)
Telephonies / Tough Love (S01E06)
Boogie Frights / Abracadaver (S01E05)
Buttercrush / Fuzzy Logic (S01E04)
další epizody (6)
Voltron: The Third Dimension (TV seriál)
Cow and Chicken (TV seriál)
Invisible Cow / Monster in the Closet (S02E26)
Night of the Ed! / Cow's Pie (S02E25)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)
1996 Dexterova laboratoř (TV seriál)
1995 The What a Cartoon Show (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
1993 VeggieTales (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
1984 Lokomotiva Tomáš (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Rocko's Modern Life: Static Cling (TV film)
2004 SpongeBob v kalhotách: Film
2001 Flintstones: On the Rocks, The (TV film)
1992 Tom a Jerry: Film
1991 Garfield Gets a Life (TV film)
1990 Garfield's Feline Fantasies (TV film)
Jetsonovi
1989 Garfield's Babes and Bullets (TV film)
1987 Garfield Goes Hollywood (TV film)
1986 Garfield in Paradise (TV film)
Madballs: Escape from Orb!

TV seriály

2005 My Gym Partner's a Monkey (TV seriál)
2003 Můj život dospívající robotky (TV seriál)
2002 Baby Looney Tunes (TV seriál)
ChalkZone (TV seriál)
1999 SpongeBob v kalhotách (TV seriál)
1998 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Part-Time Friends / Biosquare (S03E17)
Runaway Float / Partners (S02E19)
Tour de Pond / Teachers Strike (S02E18)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)
The Angry Beavers (TV seriál)
Arnoldovy patálie (TV seriál)
Coach Wittenberg / Four-Eyed Jack (S02E16)
Hall Monitor / Harold's Bar Mitzvah (S02E15)
Helga's Boyfriend / Crush on Teacher (S02E14)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Arnold's Valentine (S01E20)
Arnold's Christmas (S01E18)
Magic Show / 24 Hours to Live (S01E17)
další epizody (19)
Dexterova laboratoř (TV seriál)
1993 Rocko's Modern Life (TV seriál)
1991 Ren a Stimpy (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
1983 Alvin & the Chipmunks (TV seriál)
1981 Šmoulové (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Spongebob Squarepants 4D Attraction: The Great Jelly Rescue

TV seriály

1997 The Angry Beavers (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky