foto

Anthony Peck

  • nar. 20.3.1947
    Ohio, USA
  • zem. 30.7.1996 (49 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Transport
1995 Smrtonosná past 3
1994 Vnitřní nepřítel (TV film)
1993 Pátrací eso
Poslední akční hrdina
S nasazením života
1992 Kouzelná bublina
1991 Heroes of Desert Storm, The (TV film)
1990 Hon na ponorku
1988 Smrtonosná past
1987 Into the Homeland (TV film)
1985 Jiný život
1984 Her Life as a Man (TV film)

TV seriály

1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace