foto

Andrea Wimmer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Tatort - Schlangengrube (TV film)
2013 Familie inklusive (TV film)
2011 Nečekané dědictví (TV film)
2010 Inga Lindström: Cesta za štěstím (TV film)
Král zlodějů (TV film)
2008 Familie Sonnenfeld: Angst um Tiffy (TV film)
Familie Sonnenfeld: Veränderungen (TV film)
2007 Familie Sonnenfeld: Glück im Unglück (TV film)
Familie Sonnenfeld: Vertrauen (TV film)
Ich heirate meine Frau (TV film)
2006 Das Glück klopft an die Tür (TV film)
Heute fängt mein Leben an (TV film)
Léto s lachtanem (TV film)
2005 Neue Freunde, neues Glück (TV film)
2004 Druhé líbánky (TV film)
1999 Zärtliche Begierde (TV film)

TV seriály

2014 Otec Braun (TV seriál)
Poslední případ (E22)
2013 Policie Hamburk (TV seriál)
Retter in der Not (S07E14)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Held des Tages (S07E13)
Schwarzer Tod (S07E07)
Recht und Gerechtigkeit (S07E05)
další epizody (7)
Otec Braun (TV seriál)
Peněz se nenasytí (E20)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Eltern – nein, danke! (S05E22)
Männer sind Schweine (S05E21)
2010 Policie Hamburk (TV seriál)
Alte Freunde (S04E23)
Loverboy (S04E22)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
2008 Policie Hamburk (TV seriál)
Wo ist Luisa? (S02E25)
Ausgeschlossen (S02E24)
Spätfolgen (S02E23)
Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Mord nach Stundenplan (S02E02)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Grenzgänger (S02E06)
Heirate mich (S02E03)
Der kleine Bruder (S02E02)
2005 Familie Sonnenfeld (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky