foto

John Norin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1991 The Doors
1988 Fatal Judgement (TV film)
1984 Městský zabíječ (TV film)
1983 Dívka k pronajmutí (TV film)
1982 Desperate Lives (TV film)
Drop-Out Father (TV film)
Marian Rose White (TV film)
Mysterious Two (TV film)
Partneři
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
Oh, God! Book II
1979 The Triangle Factory Fire Scandal (TV film)
1977 Mzda strachu
1975 Aloha, Bobby and Rose
My Father's House (TV film)
1974 Foxy Brownová
1973 Průkopnice (TV film)

TV seriály

1990 Cop Rock (TV seriál)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
1986 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Parting Shots (S05E24)
Extradition (S05E21)
Exit Stage Center (S05E19)
další epizody (6)
1985 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Clinic (S05E06)
Ordinary Hero (S05E02)
On the Street (S05E01)
další epizody (10)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
People Don't Do Such Things (S08E01)
1984 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Out of Control (S04E11)
Lady Luck (S04E10)
Thank God It's Monday (S04E08)
další epizody (16)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Number Eight (S07E05)
The Dirty Detail (S07E01)
1983 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Informant (S02E22)
A Cry for Help (S02E21)
The Gang's All Here (S02E20)
další epizody (5)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Heir Presumptuous (S06E05)
1982 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Recreational Use (S02E10)
High Steel (S02E04)
Beauty Burglars (S02E03)
další epizody (11)
1979 240-Robert (TV seriál)
1978 Logan's Run (TV seriál)
Stargate (E14)
Night Visitors (E12)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Ark II (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Isis (TV seriál)
1974 Korg: 70,000 B.C. (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky