foto

Al Strobel

  • nar. Seattle, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
1998 Lososí řeka
1992 Twin Peaks
1991 Dítě ďábla, dítě boží (TV film)
1990 Megaville
Sitting Target
1986 Hra stínů

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 18 (S03E18)
Epizoda 17 (S03E17)
Epizoda 16 (S03E16)
další epizody (8)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Arbitrary Law (S02E09)
Drive with a Dead Girl (S02E08)
Lonely Souls (S02E07)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace