foto

Thorwald Kiefel-Kuhls

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Eine harte Tour (TV film)
2018 Saat des Terrors (TV film)
2017 Das Kindermädchen: Mission Mauritius (TV film)
Gift (TV film)
2016 Allein gegen die Zeit - Der Film
Alles aus Liebe (TV film)
2015 Mutter auf Streife (TV film)
2014 Bocksprünge
Charlottes Welt - Geht nicht, gibt's nicht (TV film)
Die Tote aus der Schlucht (TV film)
Lilly Schönauer: Osudová setkání (TV film)
Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (TV film)
2012 Blonder als die Polizei erlaubt (TV film)
2011 Annas Erbe (TV film)
Die Schäferin (TV film)
2010 Den Tagen mehr Leben! (TV film)
Inspektor Barbarotti - Mensch ohne Hund (TV film)
Místo činu: Mnichov - Útěk z vězení (TV film)
2009 Eine Liebe in Venedig (TV film)
Sterne über dem Eis (TV film)
Tatort - Um jeden Preis (TV film)
2008 Meine liebe Familie (TV film)
2007 Místo činu: Bezejmenná dívka (TV film)
Tatort - Investigativ (TV film)
Tatort - Liebeshunger (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Seitensprung in den Tod (TV film) - scénografie, set dekoratér
Tatort - Feuerkämpfer (TV film)
2005 Alpenglühen - Liebe versetzt Berge (TV film) - scénografie, set dekoratér
Tatort - Im Alleingang (TV film)
2004 Tatort - Verlorene Töchter (TV film)
2003 Gestern gibt es nicht (TV film)
Místo činu: Hamburg - Nájemníci (TV film)
2002 Místo činu: Hamburg - Pasažér (TV film)
2000 Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus – první pracovní den
1998 Andrea und Marie (TV film)
1996 Angst hat eine kalte Hand (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2018 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Kleine Sünden (E06)
Zweite Chance (E05)
2017 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (E04)
Allein war gestern (E03)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die tödliche Affäre (E06)
2013 V podezření (TV seriál)
Ohne Vergebung (E20)
2012 Die Bergretter (TV seriál)
Mit dem Rücken zur Wand (S03E05)
Die Hoffnung stirbt zuletzt (S03E04)
Steinschlag (S03E03)
další epizody (5)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál) - scénografie, set dekoratér

Herecká filmografie

Filmy

2009 Sterne über dem Eis (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky