foto

Maria José Pascoal

  • nar. 21.12.1956 (63 let)
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Portugal Não Está à Venda
Variações
2007 Julgamento
Memória de Água (TV film)
1984 Mátria (TV film)
1983 Le Cercle des passions

TV seriály

2020 Quer o Destino (TV seriál)
2017 Králova favoritka (TV seriál)
2014 O Beijo do Escorpião (TV seriál)
2009 Deixa Que Te Leve (TV seriál)
2008 Outra, A (TV seriál)
2007 Deixa-me Amar (TV seriál)
2006 Tempo de Viver (TV seriál)
2000 Querido Professor (TV seriál)
1999 Residencial Tejo (TV seriál)
1998 Ballet Rose - Vidas Proibidas (TV seriál)
Diário de Maria (TV seriál)
Médico de Família (TV seriál)
1993 Sozinhos em Casa (TV seriál)
1984 Homme de Suez, L' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky