foto

Alexandre Melo

  • nar. 1945
    Lisboa, Portugalsko
  • zem. 12.1.2001
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Miluji tě, Terezo (TV film)
1998 Inquietude
Longe da Vista
1997 Porto Santo
Pánev Johna Waynea
1994 Rodinné záležitosti
1992 Amants du Tage, Les (TV film)
1990 Andam Ladrões Cá em Casa (TV film)
1986 Duma Vez por Todas
1982 Soulier de satin, Le (TV film)
1981 Rita

TV seriály

2000 Ajuste de Contas (TV seriál)
1999 Fura-Vidas, O (TV seriál)
1998 Diário de Maria (TV seriál)
Terra Mãe (TV seriál)
1993 A Banqueira do Povo (TV seriál)
Sozinhos em Casa (TV seriál)
1985 Duarte & C.a (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1980 Retalhos da Vida de um Médico (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky