foto

Canto e Castro

  • nar. 24.4.1930
    Lisboa, Portugalsko
  • zem. 1.2.2005 (74 let)
    Almada, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Lavado em Lágrimas
2005 Manô
2004 Portugal S.A.
Querença
2003 O Fascínio
2002 Aparelho Voador a Baixa Altitude
2000 451 Forte
Capitaines d'avril
Combat d'amour en songe
Palavra e Utopia
1999 Jaime
O Anjo da Guarda
1998 Longe da Vista
Tráfico
1996 Enfant du secret, L' (TV film)
Fachada, A
O Judeu
Terra Estrangeira
1995 Ao Sul
Dítě jako dědictví (TV film)
1994 Ahoj, Mario!
D'Artagnanova dcera
Lisabonský příběh
Três Palmeiras
1993 Amor e Dedinhos de Pé
Aqui na Terra
Encontros Imperfeitos
Longe Daqui
1992 Le retour des charlots
Poslední potopení
Xavier
1991 Ao Fim da Noite
Gamine, La
Um Passo, Outro Passo e Depois...
1990 Andam Ladrões Cá em Casa (TV film)
Crime na Pensão Estrelinha (TV film)
Segno di fuoco
1989 Krev
President's Target
1988 Longe (TV film)
Matar Saudades
Meia Noite
Mensagem
1985 A Moura Encantada
1983 Os Abismos da Meia-Noite
1982 A Vida É Bela?!
Dina e Django
1980 Manhã Submersa
1976 Alves e Companhia (TV film)
1970 Castro, A (TV film)
1965 Não Acordem o Menino Jesus (TV film)
1964 Gil Vicente e o Seu Teatro
1963 Madame Sans Gêne (TV film)
Noite de Reis (TV film)
Voyage à Biarritz, Le
1959 Grande Teatro do Mundo, O (TV film)
1958 Tio Simplício, O (TV film)
1957 Perdeu-se um Marido
1948 Não Há Rapazes Maus

TV seriály

2003 A Minha Sogra É uma Bruxa (TV seriál)
2001 Anjo Selvagem (TV seriál)
Sociedade anónima (TV seriál)
2000 A Raia dos Medos (TV seriál)
Crianças SOS (TV seriál)
1999 A Lenda da Garça (TV seriál)
Fura-Vidas, O (TV seriál)
Residencial Tejo (TV seriál)
1998 Ballet Rose - Vidas Proibidas (TV seriál)
Major Alvega (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)
1994 Desencontros (TV seriál)
1993 Sozinhos em Casa (TV seriál)
1992 Procura-se (TV seriál)
1991 Napoléon et l'Europe (TV seriál)
1988 Alentejo Sem Lei (TV seriál)
1987 Desejado, O (TV seriál)
1985 Duarte & C.a (TV seriál)
1980 Retalhos da Vida de um Médico (TV seriál)
1979 Maias, Os (TV seriál)
1975 Angústia para o Jantar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky