foto

Joyce Guy

  • nar. 18.8.1954 (66 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Adopt a Highway
2012 Eye of the Hurricane
2011 Moneyball
2010 Anderson's Cross
2007 Bezcenný syn
2001 The Quickie
1999 Buddy Boy
1998 "Defektiv" BOONE
Error in Judgment
1996 Na útěku (TV film)
Příběh jednoho života (TV film)
1995 Dědictví hříchu (TV film)
Eye of the Stalker (TV film)
1994 Santa Claus
1993 Danielle Steel: Buď otcem mého dítěte (TV film)
Mr. Jones
Píseň o smutné lásce (TV film)
1992 Zločinecké způsoby (TV film)
1989 Shocker

TV seriály

2020 S.W.A.T. (TV seriál)
Memento Mori (S04E04)
Bosch (TV seriál)
Three Widows (S06E03)
2019 Tohle jsme my (TV seriál)
Neber mi moje sluníčko (S03E16)
Bosch (TV seriál)
Zadržte noc (S05E09)
2018 K smíchu (TV seriál)
LT. Pickles (S01E09)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Hell No, Dolly! (S04E07)
2017 Giants (TV seriál)
Animal Kingdom (TV seriál)
Karma (S02E02)
Eat What You Kill (S02E01)
Colony (TV seriál)
Eleven.Thirteen (S02E01)
StartUp (TV seriál)
Soul Proprietor (S02E10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Surface Tension (S12E11)
2015 Aquarius (TV seriál)
A Whiter Shade of Pale (S01E06)
Vražedná práva (TV seriál)
Je čas jít dál (S02E01)
Mentalista (TV seriál)
Bílé orchideje (S07E13)
2014 2 $ocky (TV seriál)
A nesockovití rodiče (S03E20)
Famílie (TV seriál)
Limbo (S05E17)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Stará škola (S01E08)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zázraky (S03E08)
Mé nové Já (TV seriál)
Sleduj mě (S02E04)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Jedna velká rodina (S04E01)
Castle na zabití (TV seriál)
Jaký otec, taková dcera (S06E07)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražda v modré (S07E09)
2009 Closer (TV seriál)
Tajné vyšetřování (S05E04)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Candy Richards (S05E14)
2007 Cane (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Přát si a doufat (S03E14)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Spalovač tuku (S03E15)
2006 Windfall (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
What If They Run? (E02)
Pilot (E01)
Chirurgové (TV seriál)
Nový začátek (S02E13)
Západní křídlo (TV seriál)
Duck and Cover (S07E12)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Kdo komu co nalhává? (S01E09)
Tam někde (TV seriál)
It's Alright Ma, I'm Only Bleeding (E06)
Embedded (E05)
Jack & Bobby (TV seriál)
Stand by Me (E21)
Odložené případy (TV seriál)
Čas zabíjet (S02E13)
Západní křídlo (TV seriál)
The Wedding (S07E09)
Mr. Frost (S07E04)
The Mommy Problem (S07E02)
další epizody (4)
Will a Grace (TV seriál)
Hlasování (S07E13)
JAG (TV seriál)
Úžiny Malacca (S10E16)
2004 Cracking Up (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
The Unclean (E11)
Zoufalé manželky (TV seriál)
V podezření (S01E09)
Beze stopy (TV seriál)
Odkaz (S02E18)
Západní křídlo (TV seriál)
The Hubbert Peak (S06E05)
Access (S05E18)
Slow News Day (S05E12)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
You Belong to Me (S02E12)
Západní křídlo (TV seriál)
Shutdown (S05E08)
Constituency of One (S05E05)
2002 MDs (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Our Gang (S01E02)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Innocent (S02E07)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-One (S02E09)
Felicity (TV seriál)
The Graduate (S04E17)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Obětavost (S07E05)
2001 Noční můry (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Smrt Rosity (S07E13)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Death & Violins (S02E13)
1998 Jesse (TV seriál)
LateLine (TV seriál)
Lovná zvěř (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Breast and the Brightest (S05E04)
Physician, Heal Thyself (S04E24)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Jedenáct rozhněvaných mužů a Dick (S03E07)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sympathy for the Devil (S04E04)
Second Chances (S03E20)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Dangerous Minds (TV seriál)
Malibu Shores (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Tvrdá zkouška (S03E21)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Partner na celý život (S07E03)
1995 Marshal (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Great White Hope (S01E12)
Heartbreak (S01E09)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Anděl pro Murrayho (S04E07)
1994 Monty (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Thanksgiving 1994 (S07E10)
1992 Kapela snů (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky