foto

David Arribas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 La dona il·legal
2016 Nová kůže
2012 Fènix 11·23
Recursos humanos
2011 Catalunya über alles!
2010 Uruguay
2005 Ombre d'un crime, L' (TV film)
2004 FBI: Frikis Buscan Incordiar
2003 Haz conmigo lo que quieras

TV seriály

2007 La que se avecina (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
Temps de silenci (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky