foto

Albert Prat

  • nar. 1983
    Celrà, Girona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Els dies que vindran
2016 100 metros
2015 Segundo origen
2013 Los últimos días
2011 Catalunya über alles!
2010 Cuatro estaciones (TV film)
2008 Hoy no se fía, mañana sí
Mirant al cel

TV seriály

2018 Katedrála moře (TV seriál)
2017 Sé quién eres (TV seriál)
2013 Polseres vermelles (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (6)
2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Ventdelplà (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky