foto

Jesse Prupas

  • nar. 15.5.1978 (42 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Deliver by Christmas (TV film)
2019 Good Sam
2011 Cyberbully (TV film)
Kárový kluk (TV film)
2008 Dívka a pes (TV film)
Experiment strachu (TV film)
Nezlomná pouta (TV film)
2007 Moje svatba (TV film)
Osudný zlom (TV film)
Tajemný dům (TV film)
Too Young to Marry (TV film)
2006 Myšlenky na vraždu (TV film)
Pavučina lží (TV film)
Černý vdovec (TV film)

TV seriály

2017 Helen's Little School (TV seriál)
2012 Bullet in the Face (TV seriál)
2010 Záhady Alfréda Ježka (TV seriál)
2009 Family Biz (TV seriál)

Dokumentární

2015 Grass Fed
2013 JFK's Secret Killer: The Evidence (TV film)
JFK: Nezvratný důkaz (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1999 Mona the Vampire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky