foto

Manuela Maria

  • nar. 26.1.1935 (86 let)
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Olga Drummond
2016 A Mãe é que Sabe
1994 Maldita Cocaina (TV film)
Passagem por Lisboa
1984 O Crime de Simão Bolandas
1974 Meus Amigos
1970 Bludný kruh
1968 A Cruz de Ferro
1967 Sarilhos de Fraldas

TV seriály

2019 Golpe de Sorte (TV seriál)
Teorias da Conspiração (TV seriál)
2013 Mundo ao Contrário (TV seriál)
2011 Remédio Santo (TV seriál)
2009 Deixa Que Te Leve (TV seriál)
2006 Doce Fugitiva (TV seriál)
2002 O Olhar da Serpente (TV seriál)
2001 Sociedade anónima (TV seriál)
2000 Ajuste de Contas (TV seriál)
Alves dos Reis (TV seriál)
1998 Terra Mãe (TV seriál)
1995 Primeiro Amor (TV seriál)
1988 Passerelle (TV seriál)
1987 Humor de Perdição (TV seriál)
1983 Origens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky