foto

Royal Dano

  • nar. 16.11.1922
    New York City, New York, USA
  • zem. 15.5.1994 (71 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Druhé já
1991 Joey Takes a Cab
1990 Spaced Invaders
1988 Ghoulies II
Klauni zabijáci
Vlak do Texasu (TV film)
1987 Dům II
L.B.J.: První léta (TV film)
1986 Red Headed Stranger
1985 Cocaine Wars
1984 Učitelé
1983 Dočkáme se někdy rána? (TV film)
Murder One, Dancer 0 (TV film)
Something Wicked This Way Comes
Správná posádka
1982 Hammett
1981 Joe Dancer: Velký obchod (TV film)
Take This Job and Shove It
1979 Cizinky (TV film)
The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
1978 Donner Pass: The Road to Survival (TV film)
Hughes and Harlow: Angels in Hell
Katastrofa letu 401 (TV film)
The One Man Jury
1977 Bad Georgia Road
Murder in Peyton Place (TV film)
1976 Drum
Killer Inside Me, The
Psanec Josey Wales
1975 Capone
Divoký večírek
Huckleberry Finn (TV film)
1974 Big Bad Mama
1973 Ace Eli and Rodger of the Skies
Cahill, U. S. marshal
Howzer
Messiah of Evil
Modrá Electra Glide
1972 Culpepperovi hoši
Decisions! Decisions! (TV film)
Manhunter, The (TV film)
Velká Northfieldská loupež
Znamení Vlka (TV film)
1971 Chandler
Machismo: 40 Graves for 40 Guns
Švindl
1970 Run, Simon, Run (TV film)
1969 Backtrack!
Neporažení
Smrt pistolníka
1968 Day of the Evil Gun
If He Hollers, Let Him Go!
1967 Last Challenge, The
Vítejte do Zlých časů
1966 Gunpoint
The Dangerous Days of Kiowa Jones (TV film)
1964 7 Faces of Dr. Lao
1963 Savage Sam
1962 Mister Magoo's Christmas Carol (TV film)
1961 Král králů
Posse from Hell
1960 Cimarron
The Adventures of Huckleberry Finn
1959 Boy and the Bridge, The
Hound-Dog Man
Mannen utan ansikte
Never Steal Anything Small
These Thousand Hills
1958 Handle with Care
Muž ze Západu
Saddle the Wind
1957 All Mine to Give
Crime of Passion
Man in the Shadow
Trooper Hook
1956 Bílá velryba
Cavalry Patrol (TV film)
Pocta zločinci
Santiago
Tension at Table Rock
1955 Potíže s Harrym
1954 Johnny Guitar
Vzdálená země
1952 Carrie
Zátočina řeky
1951 Flame of Araby
The Red Badge of Courage
Under the Gun
1950 Undercover Girl

TV seriály

1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Orchid’s Curse (S02E05)
Laura’s Secret Diary (S02E04)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Hromada veteše (S01E16)
Jedna pro zahřátí (S01E15)
1983 Mississippi, The (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Hondo (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Camera Three (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Justice (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The Motorola Television Hour (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

1979 In Search of Historic Jesus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace