foto

Rita Salema

  • nar. 16.11.1966 (54 let)
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Olga Drummond
2017 Jacinta
2016 O Segredo das Pedras Vivas
2012 Amor SOS (TV film)

TV seriály

2019 Prisioneira (TV seriál)
Solteira e Boa Rapariga (TV seriál)
2017 Inspector Max (TV seriál)
2014 Jardins Proibidos (TV seriál)
2012 Louco Amor (TV seriál)
2010 Sedução (TV seriál)
2001 Olhos de Água (TV seriál)
2000 Jardins Proibidos (TV seriál)
1999 Jornalistas (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)
Sai da Minha Vida (TV seriál)
1995 Primeiro Amor (TV seriál)
1994 Desculpem Qualquer Coisinha (TV seriál)
1992 Bando dos Quatro (TV seriál)
1985 Duarte & C.a (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky