foto

Armie Hammer

  • nar. 28.8.1986 (33 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Armand Douglas Hammer se narodil 28. srpna 1986 v americkém Los Angeles. Pochází z bohaté rodiny, jeho praděd byl ropný magnát a filantrop Armand Hammer. Tvrdí, že polovina jeho původu je židovská. Žil si v prominentních sídlech v Dallasu, na Kajmanských ostovech nebo v Los Angeles. Má mladšího bratra Viktora.

První vedlejší role dostal v seriálech jako VERONICA MARS, ZOUFALÉ MANŽELKY nebo GOSSIP GIRL. V roce 2010 přišel velký průlom, dostal roli v dramatu Davida Finchera – THE SOCIAL NETWORK o vytvoření Facebooku. Ztvárnil taky jednovaječná dvojčata Winklevossovy. Díky této roli získal několik nominaci na filmové ceny.

Tady si ho všimnul i Clint Eastwood, který s ním připravil drama o J. Edgaru Hooverovi. Díky tomu si zahrál s Judi Dench nebo s Leonardem DiCapriem. Natáčí i film s Julii Roberts, který nese název SNĚHURKA.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2020 Death on the Nile
Rebecca
2019 By Virtue Fall
Wounds
2018 Home Shopper
Hotel Mumbai
On the Basis of Sex
Sorry to Bother You
2017 Auta 3
Dej mi své jméno
Finální portrét
2016 Křížová palba
Mine
Noční zvířata
Zrození národa
2015 Krycí jméno U.N.C.L.E.
Vincentův svět
2014 Stan Lee’s Mighty 7 (TV film)
2013 Movie: The Movie 2V
Osamělý jezdec
2012 Sněhurka
The Polar Bears
2011 J. Edgar
Týden bez závazků
2010 The Etiquette Ninjas
The Social Network
2009 Jarní prázdniny
2008 Billy: The Early Years
Zatmění
2006 Flicka

TV seriály

2012 Americký táta (TV seriál)
The Wrestler (S08E12)
Simpsonovi (TV seriál)
Asociální síť (S23E11)
2009 Super drbna (TV seriál)
Potvora se vrací (S02E23)
Páni z jihu mají radši blondýnky (S02E22)
O sederu je možné všechno (S02E21)
další epizody (4)
Ďáblův sluha (TV seriál)
My Brother's Reaper (S02E10)
The Home Stretch (S02E08)
The Good Soil (S02E07)
další epizody (5)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dávná minulost (S04E08)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Pro lásku k fotbalu (S03E03)
2005 Arrested Development (TV seriál)
The Immaculate Election (S02E14)

Dokumentární

2011 Ztracené záznamy z Vietnamu (TV seriál)
Mír se ctí (1971–1975) (E06)
Proměnlivá válka (1969–1970) (E05)
V nekonečné válce (1968–1969) (E04)
další epizody (6)

Host

TV pořady

2018 Oscar 2018 (TV pořad)
The 72nd Annual Tony Awards (TV pořad)
2017 The IMDb Show (TV pořad)
2016 The Grand Tour (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(61)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace