foto

Karolina Kominek

  • nar. 27.4.1986 (34 let)
    Starachowice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Banksterzy
Fisheye
2019 Legiony
2017 Photon
2016 Historia Roja
Sługi boże
2015 Červený pavouk
2014 Karuzela
2013 Všechny Matyášovy ženy
2011 Místnost sebevrahů
Výmyk
2010 Legenda o létajícím Cypriánovi
2009 I Love You So Much

TV seriály

2020 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 4 (S12E04)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (11)
Komisarz Alex (TV seriál)
Córeczka (S13E11)
2018 Korona królów (TV seriál)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gwiazdor (S17E03)
2016 Strażacy (TV seriál)
Kryzys (S02E06)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 3 (S05E03)
2015 Prokurator (TV seriál)
Uwikłani (TV seriál)
Janusz – dramat ojca (E08)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 11 (S07E11)
Episode 10 (S07E10)
další epizody (9)
2014 Zločin (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 7 (S06E07)
další epizody (15)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Ostatni gem (S04E09)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
další epizody (9)
Głęboka woda (TV seriál)
Więzienie (S02E11)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 35 (S03E35)
Epizoda 30 (S03E30)
Epizoda 25 (S03E25)
další epizody (4)
2012 Lekarze (TV seriál)
Granice poświęcenia (S01E12)
Paradoks (TV seriál)
Czat (E01)
Wszystko przed nami (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 7 (S03E07)
Episode 4 (S03E04)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Przyjaciółki (E08)
2008 Na dobre i na złe (TV seriál)
Bracia (S10E06)
2007 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Szkoła rodzenia (E41)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky