foto

Jerzy Nowak

  • nar. 20.6.1923
    Brzesk, Polsko
  • zem. 26.3.2013 (89 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sierpniowe niebo. 63 dni chwały
2012 Štvanice
2010 Legenda o létajícím Cypriánovi
Mistyfikacja
2009 The Courageous Heart of Irena Sendler (TV film)
2008 Prasklina
2004 Hamlet (TV film)
Zázrak v Krakově
2002 Eukalyptus
Gebirtig
Julie na cestě domů
Pomsta
2001 Quo Vadis
Wyspa R.O.
Zaklínač
2000 Når nettene blir lange
1999 Egzekutor
1997 Brat naszego Boga
Milostné příběhy
1995 Gnoje
Lagodna
1994 Tři barvy: Bílá
1993 Schindlerův seznam
1989 Kapital, czyli jak zrobic pieniadze w Polsce
Lawa. Opowiesc o 'Dziadach' Adama Mickiewicza.
1988 Alchemik
I skrzypce przestaly grac
Wherever You Are...
1985 Medium
1984 Mgla
Prokletí
Rok klidného slunce
1983 Do góry nogami
Krabička z Hongkongu (TV film)
Prorokovo oko
1981 From a Far Country
Krab i Joanna
1980 Na wlasna prosbe
Šance
Závistivec
Zielone lata
1979 Amatér
Sekret Enigmy
1978 Mrtví vrhají stíny
1977 Ptaki, ptakom...
1974 Opowiesc w czerwieni
Sedziowie. Tragedya (TV film)
Země zaslíbená
1973 Koperník
1972 Slunce vychází jednou za den
1971 Gwiazda wytrwalosci (TV film)
1967 Plnou parou vpřed
1966 Kochankowie z Marony
1964 Nieznany
Pieciu
1960 První rok
Spotkania w mroku
1959 Orel se nevzdává
1958 Dezerter
1955 Vzpoura bezejmenných

TV seriály

2002 Zaklínač (TV seriál)
1996 Opowieść o Józefie Szwejku i jego drodze na front (TV seriál)
1994 Stella Stellaris (TV seriál)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)
1974 Najwazniejszy dzien zycia (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace