foto

Avery Schreiber

  • nar. 9.4.1935
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 7.1.2002 (66 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Smrt nečeká
2000 Pedestrian
Rebel Yell
1997 Lay of the Land, The
1995 Drákuloviny
1993 Bláznivý příběh Robina Hooda
1988 Saturday the 14th Strikes Back
1987 Glory Years (TV film)
Hunk
Top Cat and the Beverly Hills Cats
1985 Pound Puppies, The (TV film)
1984 Velký závod 2
1982 Jimmy the Kid
1981 Caveman
1980 Avery Schreiber Live From the Second City (TV film)
Galaxina
Loose Shoes
More Wild Wild West (TV film)
1979 Concorde - Letiště 1979
Frajerka Annie a Pusinka (TV film)
Němý výkřik
Scavenger Hunt
1978 Christmas at Walt Disney World (TV film)
1977 Don't Push, I'll Charge When I'm Ready (TV film)
Dvojčata
Lindsay Wagner: Another Side of Me (TV film)
1976 Nepřemožitelný bukanýr
1973 Deadhead Miles
Southern Double Cross
1972 Second Chance (TV film)
1971 Escape (TV film)
1970 Goldilocks and the Three Bears (TV film)
1969 Don't Drink the Water
The Monitors

TV seriály

1998 Becker (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
1990 Kvítko (TV seriál)
Wake, Rattle & Roll (TV seriál)
1989 Saved by the Bell (TV seriál)
1988 Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 Thundarr the Barbarian (TV seriál)
1979 CBS Library (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 The Muppet Show (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1972 David Steinberg Show, The (TV seriál)
1971 Story Theatre (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
1969 Here Comes the Grump (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1980 All Commercials... A Steve Martin Special (TV pořad)
1978 Card Sharks (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)
1975 Ben Vereen... Comin' at Ya (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
The Burns and Schreiber Comedy Hour (TV pořad)
1968 Dean Martin Presents the Golddiggers (TV pořad)
1967 Our Place (TV pořad)
1966 Kraft Summer Music Hall, The (TV pořad)
The John Gary Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace