foto

Spencer Milligan

  • nar. 10.9.1937 (83 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Last Page of Summer
1981 Terror Among Us (TV film)
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
1976 The Keegans (TV film)
1975 Man From Clover Grove, The
1974 Photographer, The
1973 Spáč

TV seriály

1984 Mike Hammer (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Rolling Thunder: Part 2 (S01E02)
Rolling Thunder: Part 1 (S01E01)
The Yellow Rose (TV seriál)
1982 Gavilan (TV seriál)
Police Squad! (TV seriál)
Revenge and Remorse (The Guilty Alibi) (E04)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Good Neighbors, Duke (S03E10)
1979 CBS Library (TV seriál)
Stockard Channing in Just Friends (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Logan's Run (TV seriál)
The Judas Goat (E09)
The Bionic Woman (TV seriál)
Motorcycle Boogie (S03E07)
1976 Alice (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
Fly Jaime (S01E11)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
1974 Land of the Lost (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky