foto

Glynnis O'Connor

  • nar. 19.11.1956 (64 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Bread Factory, Part One
A Bread Factory, Part Two
Diane
2014 Historian, The
2012 The Trouble with Cali
2008 P.J.
2007 Zkouška z dospělosti
2002 Lhostejnost
1998 Saint Maybe (TV film)
1997 Ellen Foster (TV film)
1996 Léto strachu (TV film)
1995 Hra o rodinu (TV film)
Smrt v malých dávkách (TV film)
1992 Noční můra za bílého dne (TV film)
1990 Kojak: Květiny pro Mattyho (TV film)
1988 Police Story: Cop Killer (TV film)
To Heal a Nation (TV film)
Vražedné svádění (TV film)
1987 Spiknutí lásky (TV film)
1986 Obezřetný cizinec (TV film)
1985 Otcovy hříchy (TV film)
1984 Johnny Dangerously
Love Leads the Way (TV film)
Why Me? (TV film)
1983 Rváč (TV film)
1982 Melanie
1981 Bílí lvi
Noční přechod
1980 My Kidnapper, My Love (TV film)
Those Lips, Those Eyes
1979 Kalifornské snění
1978 Getting It Over with
Little Mo (TV film)
1977 Kid Vengeance
Our Town (TV film)
1976 Baby Blue Marine
Ode to Billy Joe
The Boy in the Plastic Bubble (TV film)
1975 All Together Now (TV film)
Someone I Touched (TV film)
1973 Jeremy

TV seriály

2019 Kondor (TV seriál)
A Former KGB Man (S02E03)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
V plamenech (S05E21)
2004 Zákon a pořádek (TV seriál)
C.O.D. (S14E24)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Damaged (S04E11)
2001 Zákon a pořádek (TV seriál)
Possession (S12E05)
2000 Young Americans (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek (TV seriál)
Sundown (S10E09)
1998 Zákon a pořádek (TV seriál)
True North (S09E09)
Carrier (S08E17)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1986 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Storyteller / Nightsong (S02E03)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1978 Black Beauty (TV seriál)
1977 Rosetti and Ryan (TV seriál)
1974 Sons and Daughters (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2003 Unforgettable: The Little Mo Connolly Story

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky