foto

Rudolf Vodrážka

  • nar. 1960
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Dámský krejčí (divadelní záznam)
2011 Marie Stuartovna (divadelní záznam)
2010 Ve státním zájmu (divadelní záznam)
2009 Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
Příběhy obyčejného šílenství (divadelní záznam)
2008 Deskový statek (divadelní záznam)
2007 Celebrity s. r. o. (divadelní záznam)
Plný kapsy šutrů (divadelní záznam)
2005 Přes přísný zákaz dotýká se sněhu (divadelní záznam)
2003 Hrdý Budžes (divadelní záznam)
1995 Modrá krev (TV film)
1993 Kryštof a Kristina (TV film)
Zelený rytíř (TV film)
1992 Arachné (TV film)
1991 Bláha a Vrchlická (TV film)
Lhát se nemá, princezno! (TV film)
Svědkyně (TV film)
1990 Jak s Kubou šili všichni čerti (TV film)
Zachýsek, zvaný Rumělka (TV film)
1988 Kalhoty od krejčího ze Lhoty (TV film)
1987 Maruška (TV film)
O nejchytřejší princezně (TV film)
Strašidla (TV film)
Strom pohádek: O bílé laňce (TV film)
Vltavská víla (TV film)
1986 Lásky na zítřek (TV film)
Prstýnek bez kamínku (TV film)
1985 Princezny nejsou vždycky na vdávání (TV film)
1984 O nosaté čarodějnici (TV film)

TV seriály

2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Všechno je jinak (S03E12)
Férovka se nekoná (S02E09)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Hřbitovní kvítí (S01E06)
Kudy ven (S01E01)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Výbuch (S03E01)
Volný pád (S02E27)
Body a fauly (S02E21)
další epizody (10)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Volný pád (S01E31)
Hozená rukavice (S01E25)
Dva kohouti (S01E24)
další epizody (13)
1995 Nováci (TV seriál)
1989 O čarovné Laskonce (TV seriál)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)

Dokumentární

2015 Modlitba za domov (TV film)
2003 Elán: Megakoncert (koncert)
1980 Československá spartakiáda 1980 (TV film)

TV pořady

2013 Šance 2013 (TV pořad)
1992 Šance (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Psaní do nebe (divadelní záznam)
2015 Barování (divadelní záznam)
Barování (divadelní záznam)
2014 SM Kabaret: Kabaret oživlých mrtvol (divadelní záznam)
SM Kabaret: Krimikabaret (divadelní záznam)
1998 U Šmejkalovic ohrady aneb večer na počest Jaroslava Foglara (koncert)
1996 Žalman - Padesátka v Lucerně (TV film)
1994 Shalom Live (koncert)

Dokumentární

2017 Lešek Semelka 70 (koncert)
2016 Angélique Kidjo (koncert)
Joey Alexander Trio (koncert)
Koncert o čtyřech kapitolách (koncert)
Koncert z Paříže 2016 (koncert)
2015 Koncert ke Dni vítězství (koncert)
Koncert z Paříže 2015 (koncert)
Miriam Bayle - Fenomén scat (koncert)
Nás to tady furt baví (koncert)
Vladimír Mišík - ETC 40 (koncert)
Žebřík 2014 Bacardi Music Awards (koncert)
2014 ČT Live - Žebřík 2013 Bacardi Music Awards (koncert)
SM Kabaret: Kabaret For Semafor (koncert)
SM Kabaret: Rasistický večírek (koncert)
Studio ČNSO live (koncert)
2013 ČT Live - Neřež a Katka Koščová (koncert)
ČT Live - Sto zvířat (koncert)
ČT Live - Žebřík 2012 (koncert)
Díky nejen za jazz, pane prezidente (koncert)
2012 ČT Live - Szidi Tobias (koncert)
ČT Live - Vlasta Redl (koncert)
ČT Live - Žebřík 2011 (koncert)
Perly swingu (koncert)
Potkal jsem svůj sen (koncert)
2011 ČT Live - Vzpomínka na Jiřího Schelingera (koncert)
2010 ČT Live - Alphaville (koncert)
ČT Live - Bobby McFerrin (koncert)
ČT Live - Tři sestry (koncert)
2009 ČT Live - Ewa Farna (koncert)
2008 ČT Live - Věra Špinarová (koncert)
2007 ČT Live - Hudba Praha (koncert)
ČT Live - Vlasta Redl (koncert)
2006 ČT Live - Laura a její tygři (koncert)
ČT Live - Neřež a Marie Rottrová (koncert)
ČT Live - Ondřej Havelka & Melody Makers (koncert)
2005 ČT Live - Čechomor (koncert)
ČT Live - Greenhorns (koncert)
ČT Live - Monkey Business (koncert)
2004 ČT Live - Karel Plíhal (koncert)
ČT Live - Žalman & spol. (koncert)
2003 Rudy Linka & John Abercrombie Quartet (koncert)
2001 Legenda jménem Queen (koncert)
1998 Nedvěd v Nedvězí (koncert)
Petr Skoumal a hosté (koncert)
1997 Pavel Bobek - 60 let v americkém století (koncert)
Svou káru táhnem dál (koncert)
Tři sestry v divadle Akropolis (koncert)
1996 Elán (koncert)
Laco Deczi (koncert)
McCoy Tyner Trio (koncert)
Sliby se maj' plnit o Vánocích (koncert)
1995 B.S.P. Live (koncert)
1992 Bonrock (koncert)
Lucie Live pražská Lucerna ’92 (koncert)
1991 Jazz klub (koncert)
Oceán - Pod pyramidou snů (koncert)
Waldemar Matuška Tour’ 91 (koncert)

TV pořady

2017 Slavnostní zakončení MFF Karlovy Vary 2017 (TV pořad)
2016 Slavnostní zakončení MFF Karlovy Vary 2016 (TV pořad)
2015 Ceny Ministerstva kultury 2015 (TV pořad)
Galavečer 50. ročníku MFF Karlovy Vary (TV pořad)
Slavnostní zakončení MFF Karlovy Vary 2015 (TV pořad)
2014 Barování pro Činoherní studio v Ústí (TV pořad)
Ceny Ministerstva kultury 2014 (TV pořad)
Slavnostní zakončení MFF Karlovy Vary 2014 (TV pořad)
SM Kabaret: AVU AVU (TV pořad)
2013 Ceny Ministerstva kultury 2013 (TV pořad)
2011 Vínečko (TV pořad)
2010 Ceny Ministerstva kultury 2010 (TV pořad)
Mamba show (TV pořad)
2009 Ceny Ministerstva kultury 2009 (TV pořad)
2008 Ceny Ministerstva kultury 2008 (TV pořad)
2007 Ceny Ministerstva kultury 2007 (TV pořad)
2006 Ceny Ministerstva kultury 2006 (TV pořad)
2005 Ceny Ministerstva kultury 2005 (TV pořad)
2004 Swingové legendy (TV pořad)
2003 Bílé Vánoce (TV pořad)
2000 Dašek & Růžička (TV pořad)
1999 Na rovinu (TV pořad)
1980 Studio Kamarád (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1974 Kde jsi byl, Odyssee? (TV film)

Dokumentární

2002 Příběhy slavných: Bylo to sluníčko (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace