foto

Michael Möldner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Käse und Blei
2016 Verdammt verliebt auf Mallorca (TV film)
2015 Bach v rytmu samby
2014 Warum ich meinen Boss entführte (TV film)
2009 Ein Date fürs Leben (TV film)
2008 Das Traumpaar (TV film)
2006 Růže mezi trním (TV film)
2004 Geheimnis der Karibik (TV film)
2003 Der Augenblick der Begierde (TV film)
2000 Touha po Jackovi
1997 Guppies zum Tee (TV film)
1996 Schlag 12 (TV film)
Smrt v ráji (TV film)

TV seriály

2016 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Das liebe Geld (S06E04)
Aller Anfang (S06E03)
Eine schwere Geburt (S06E02)
další epizody (4)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Poník v nouzi (S01E02)
Psí srdce (S01E01)
Die Bergretter (TV seriál)
Nur die Hoffnung zählt (S02E12)
Brautflucht (S02E11)
Gefährliche Affäre (S02E10)
další epizody (4)
Otec Braun (TV seriál)
Sněhurka a konec trpaslíků (E19)
Jedovatá medúza (E18)
Symbol štěstí (E17)
2008 Otec Braun (TV seriál)
Posvátný strom (E14)
2005 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Harte Kerle (E28)
2000 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Der Lebensretter (S02E06)
Das Spukhaus (S02E01)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Das Mörderkind (S01E05)
1997 Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)

Dokumentární

2009 Schabowskis Zettel - Die Nacht als die Mauer fiel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky