foto

John Inzerella

  • nar. 18.6.1936
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 23.4.2007 (70 let)
    Fresno, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1997 Walton Easter, A (TV film)
Útěk z Atlantidy (TV film)
1996 "Mrtvý" boss
1993 A Walton Thanksgiving Reunion (TV film)
1990 Smrtící skalpel (TV film)
1989 Smrtící rána
1987 Smrtící bumerang
1985 Stingray (TV film)
1982 Bare Essence (TV film)
1981 Death of a Centerfold: The Dorothy Stratten Story (TV film)
Underground Aces
1980 Father Damien: The Leper Priest (TV film)
1979 Fantastic Seven, The (TV film)
1978 Báječný kapitán Nemo (TV film)
Death in Canaan, A (TV film)
Smrtící kometa (TV film)
1977 Annie Hallová
Father Knows Best: Home for Christmas (TV film)
Greatest Thing That Almost Happened, The (TV film)
Kruh (TV film)
The Bad News Bears in Breaking Training
1976 Amazing Dobermans, The
Velký skaut a holka
1975 Black Bart (TV film)
1974 Huckleberry Finn
1973 Murdock's Gang (TV film)
Tom Sawyer
1972 Poslední z vášnivých milovníků
1970 Tak mě někdy napadá
1968 The Young Animals

TV seriály

1995 Charlie Grace (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Pátý únor v pětadevadesátém (S01E15)
Dlohá cesta jedním dnem (S01E14)
Štěstí ve hře (S01E13)
další epizody (4)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
Bouře (S01E10)
Přísně tajné (S01E09)
další epizody (10)
1992 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Mickey Daytona (S05E22)
Noční můra (S05E21)
Nedělám nic špatného (S05E20)
další epizody (14)
1991 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Pojďte se mnou (S05E08)
Pokaždé, když se loučíme (S05E07)
Mohl jsem napsat knihu (S05E05)
další epizody (18)
1990 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Tak to celé odvoláme (S04E11)
Já vím, že víš (S04E10)
Sbohem (S04E09)
další epizody (26)
1989 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Trocha štěstí pro každého (S03E11)
Hodně dávno a dost daleko (S03E10)
Moje skvělá hodina (S03E09)
další epizody (20)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Rapsodie v modrém (S01E22)
Asi budu muset změnit plán (S01E21)
Jak dlouho to už trvá? (S01E20)
další epizody (10)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Když jsi odešel (S01E12)
Veselé Vánoce (S01E11)
Kouř ti stoupá do očí (S01E10)
další epizody (11)
1986 The Last Precinct (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Odkaz (S01E01)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Ties My Father Sold Me (S02E02)
Outlaw Champion (S02E01)
Scared Stiff (S01E23)
další epizody (8)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Just Another Round of That Old Song (S01E13)
Flying Down to Rio (S01E12)
The Prince of Fat City (S01E10)
další epizody (10)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
The Best Desk Scenario (S01E08)
Fire Man (S01E07)
My Heroes Have Always Been Cowboys (S01E06)
další epizody (6)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1977 Hunter (TV seriál)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)

Dokumentární

1976 To je zábava II.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky